سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

افشاگری وزیر سابق صهیونیست از سفر منصور هادی به تل آویو

وزیر خارجه پیشین رژیم صهیونیستی ضمن افشای آنکه رئیس‌جمهور دولت مستعفی یمن روابط محکمی با این رژیم دارد، از دو سفر وی به تل‌آویو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه پیشین رژیم صهیونیستی دست به افشاگری جدیدی در خصوص «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور دولت مستعفی یمن زد.

«عاموس هرئیل» خبرنگار نظامی ارشد روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» بخش‌هایی از مصاحبه خود با کاتص درباره استراتژی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را منتشر کرد که قسمتی از آن مربوط به برآورد کاتص از جنگ یمن است.

کاتص در این مصاحبه گفته است: بدبختانه ما متحدان قابل اعتماد در یمن نداریم. عبد ربه منصور هادی روابط محکمی با ما دارد، اما این شخص قدرت فرماندهی جنگ علیه حوثی‌ها را ندارد. در ابتدای جنگ یمن، هادی به واسطه اردن و «عبدالفتاح السیسی» (رئیس‌جمهور مصر) به تل‌آویو سفر کرد و توافق‌های خوبی در این سفر انجام شد.

وی افزود، مشکل این است که عبد ربه منصور هادی یک جنگجو نیست، اگر ارتش پیروز به وی سپرده شود حتما شکست خواهد خورد. طبیعتا رژیم اسرائیل و عربستان سعودی جایگزین مناسب دیگری در یمن ندارند بنابراین «حمایت از وی همچنان در دستورکار ماست».

کاتص ضمن تأکید بر این موضوع که نبرد «الحدیده» نتیجه سفر دوم عبد ربه به تل‌آویو بود، افزود: توانستیم انسجام خوبی میان سعودی، امارات و عبد ربه منصور هادی ایجاد کنیم، اما متاسفانه این جنگ به نتایج مورد انتظار ختم نشد؛ این بدان معنا نیست که اقتدار اسرائیل در دریای سرخ سست شده است. جنگ در یمن قبل از اینکه یک جنگ منطقه‌ای باشد جنگ امارات و سعودی علیه حوثی‌هاست، چه بسا بهتر است که بگوییم یک جنگ داخلی است، حوثی‌ها به راحتی می‌توانند بر قلب عربستان سعودی مسلط شوند و این امری بسیار ناراحت کننده برای ریاض است.

دولت مستعفی یمن و مقامات آن تا کنون واکنشی به اظهارات اسرائیل کاتص نشان نداده‌اند.

چندی پیش، «عبدالعزیر المفلحی» مشاور رئیس‌جمهور مستعفی یمن در اظهاراتی که بیانگر اوج سردرگمی این دولت در قبال شکست‌های پیاپی در یمن است، از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

در ادامه، یک وب‌سایت یمنی گزارش کرد، دولت مستعفی یمن در قالب برنامه‌ای، تعدادی از خبرنگاران را برای سفر به فلسطین اشغالی جذب کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار